İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Başakşehir Ömer Döngeloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

10, 11 ve 12. sınıfa giden öğrencilerimizin sorumlu kaldığı derslerden sınavları 06-09 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerimizin Müdür Yardımcısı Recep ACITAN'A başvurmaları gerekmektedir. Sınav tarihleri ektedir.

Ekm

Değerli velilerimiz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği toplantısı 18 Ekim 2023 Çarşamba saat:15.30'da okulun konferans salonunda yapılacaktır. Yeterli katılım sağlanamazsa bir sonraki toplantı 25 Ekim 2023 Çarşamba saat:15.30'da yine okulun konferans salonunda yapılacaktır.

Eyl

OKULUMUZDAN MEZUN OLAN VE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEREK BÜYÜK BİR  BAŞARIYA İMZA ATAN KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ ve AİLELERİNİ TEBRİK EDİYORUZ.

ALLAHTAN DîN-İ MÜBîNİ İSLÂMA, DEVLETE VE MİLLETE HADİM OLMALARINI NİYAZ EDERİZ.

Tem

YKS'de dereceye giren öğrencilerimizi, ailelerini ve başlarıları için emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz meslek öğretmeni Ozan KOCATÜRK imamlığında Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması ile sosyal mesafe kurallarına uyularak kılınan ilk cuma nazımızı eda ettik.

Kas